Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Resetowanie ustawień
Reset

Warsztaty kulinarno-sensoryczne.

Warsztaty kulinarno-sensoryczne.

 

Pieczone jabłka to jeden z najprostszych i najsmaczniejszych deserów - idealny na zimowe wieczory.

 

Nasze 4-latki oraz 6-latki miały okazję przygotować pyszny i zdrowy deser. Dzieci nadziewały jabłka dżemem, orzechami, miodem oraz przygotowały je do pieczenia. Podczas samodzielnego przygotowywania potraw dzieci miały okazję rozwijać motorykę małą, stymulować zmysły smaku, węchu, wzroku a także dotyku. Krojąc, wąchając, mieszając i degustując dzieci świetnie się bawiły.

Zajęcia zakończyły się słodką, wspólną degustacją jabłek oraz herbaty zimowej.

Data dodania: 2024-12-23 17:40:26
Data edycji: 2024-12-23 17:41:08
Ilość wyświetleń: 101

Kalendarz

Nasi Partnerzy

Nasi Partnerzy

Szkoła uczy cię tego, o czym nawet nie wiedziałeś, że nie wiesz.

Daniel J. Boorstin
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej