Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Warsztaty kulinarno-sensoryczne.

Warsztaty kulinarno-sensoryczne.

 

Pieczone jabłka to jeden z najprostszych i najsmaczniejszych deserów - idealny na zimowe wieczory.

 

Nasze 4-latki oraz 6-latki miały okazję przygotować pyszny i zdrowy deser. Dzieci nadziewały jabłka dżemem, orzechami, miodem oraz przygotowały je do pieczenia. Podczas samodzielnego przygotowywania potraw dzieci miały okazję rozwijać motorykę małą, stymulować zmysły smaku, węchu, wzroku a także dotyku. Krojąc, wąchając, mieszając i degustując dzieci świetnie się bawiły.

Zajęcia zakończyły się słodką, wspólną degustacją jabłek oraz herbaty zimowej.

Data dodania: 2024-12-23 17:40:26
Data edycji: 2024-12-23 17:41:08
Ilość wyświetleń: 213

Kalendarz

Nasi Partnerzy

Nasi Partnerzy

Szkoła uczy cię tego, o czym nawet nie wiedziałeś, że nie wiesz.

Daniel J. Boorstin
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej